• PUBLICACIÓ DE INDEX DE PREUS AL CONSUM (IPC), CORRESPONENTS AL MES D'ABRIL DE 2016
  PUBLICACIÓ DE INDEX DE PREUS AL CONSUM (IPC), CORRESPONENTS AL MES D'ABRIL DE 2016
  18-05-2016

  El dia 13 de maig, han estat publicats els IPC corresponents el mes d'abril de 2016

  Tot seguit us donem detall dels més significatius dintre de l'àmbit del lloguer.

  Llegir més
 • Durant el mes de febrer les comunitats de propietaris han de presentar el model 347 (declaració d'operacions amb terceres persones) corresponent a l'exercici 2015
  Durant el mes de febrer les comunitats de propietaris han de presentar el model 347 (declaració d'operacions amb terceres persones) corresponent a l'exercici 2015
  01-02-2016

  Des de l'any passat (2014) les comunitats de propietaris han passat a ser incloses, amb caràcter general, com obligats a presentar la declaració d'operacions amb terceres persones (model 347). Fins ealeshores només tenien obligació de presentar-la, les comunitats de propietaris que desenvolupaven activitats empresarials o professionals segons el que disposa la normativa de l'IVA,

  Llegir més
 • PROGRAMA PAREER-CRECE - AJUTS PER A LA REHABILITACIÓ ENERGÈTICA D'EDIFICIS EXISTENTS DEL SECTOR RESIDENCIAL
  PROGRAMA PAREER-CRECE - AJUTS PER A LA REHABILITACIÓ ENERGÈTICA D'EDIFICIS EXISTENTS DEL SECTOR RESIDENCIAL
  21-12-2015

  El passat 5 de maig es va publicar al BOE, la Resolució de 28 d'abril de 2015, de l'Instituto para la Diversificación y el Ahorro de la Energia (IDAE), per la qual modifiquen les bases reguladores i convocatòria del programa d'ajuts per a la rehabilitació energètica d'edificis existents del sector residencial.

  Llegir més
 • INFORMACIÓ DE FESTES LABORALS EN LES QUE SC GESTIO TINDRÀ LES SEVES OFICINES TANCADES DURANT 2016
  INFORMACIÓ DE FESTES LABORALS EN LES QUE SC GESTIO TINDRÀ LES SEVES OFICINES TANCADES DURANT 2016
  21-12-2015

  Un cop publicat el calendari de festes locals a Catalunya per a l'any 2016 (DOGC núm. 7013, de 7 de desembre) i refonent aquesta informació amb la que es deriva calendari oficial de festes laborals per a l'any 2016 (DOGC núm. 6888, de 9 de juny), informem als nostres clients que les oficines de SC GESTIO romandran tancades, a part dels dissabtes i diumenges, els següents dies:

  Llegir més
 • REDUCCIÓ DEL TIPUS DE RETENCIÓ APLICABLE A L'ARRENDAMENT D'IMMOBLES
  REDUCCIÓ DEL TIPUS DE RETENCIÓ APLICABLE A L'ARRENDAMENT D'IMMOBLES
  10-12-2015

  Atès el que s'establia al Reial Decret llei 9/2015, que aplicava modificacions en la Llei 35/2006 de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, a partir de 01/01/2016, el tipus de retenció aplicable a l'arrendament d'immobles (sempre que aquest arrendament estigui subjecte a retenció) es redueix del 19,50 % actual (fins a 31/12/2015) al 19,00 %

  Llegir més
 • LICITACIÓ DE LA PRIMERA FASE D'OBRES DE REMODELACIÓ DE LA PLAÇA JOSEP PALLACH I CAROLÀ
  LICITACIÓ DE LA PRIMERA FASE D'OBRES DE REMODELACIÓ DE LA PLAÇA JOSEP PALLACH I CAROLÀ
  07-10-2015

  Finalment ha sortit a licitació les obres de la primera fase de remodelació de la Plaça Josep Pallach, de Girona.

  Llegir més
 • Nova APP per trucar al CAT112 amb geolocalització
  Nova APP per trucar al CAT112 amb geolocalització
  25-09-2015

  El Centre d'Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència al Telèfon 112 CAT112 posa a disposició dels ciutadans una APP gratuïta per a telèfons mòbils que permet l'enviament automàtic de les coordenades de localització de la persona que truca al telèfon 112 per alertar d'una emergència.

  Llegir més
 • COMPRA? ARA SI QUE ES POT.
  COMPRA? ARA SI QUE ES POT.
  23-09-2015

  Acollint-nos al format del famós eslògan, justificarem el per què hem de considerar que estem en un bon moment per a la inversió immobiliària

  No és d'interès analitzar aquí si hi ha increment de demanda per part de ciutadans estrangers o si entren fons d'inversió llençats a comprar immobles, i si tot això pot influir en el mercat.

  L'anàlisi serà molt mes simple:

  Llegir més
 • Vull accelerar la venda del meu pis o la meva casa !
  Vull accelerar la venda del meu pis o la meva casa !
  19-09-2015

  Poden ser diversos els factors objectius que influeixin en una ràpida venda d'un habitatge, la seva ubicació, les seves característiques ... si aquests fan que, per la seva tipologia, sigui un producte sense competència, tindreu molt de guanyat.

  Ara bé, en circumstàncies de saturació d'oferta immobiliària i de dèbil demanda, com la que encara s'està vivint, hi d'altres variables, no tant objectives, que poden ajudar-vos, que poden fer que el vostre habitatge destaqui sobre la resta de l'àmplia oferta que pot trobar el possible comprador.

  Llegir més
 • SC GESTIÓ PENJA UN NOU RÈTOL
  SC GESTIÓ PENJA UN NOU RÈTOL
  05-08-2015

  Després d'una trajectòria de 25 anys, a SC GESTIO ampliem la nostra oferta de serveis amb la creació d'un departament especialitzat en el mercat de la compra-venda.

  Volem atendre, així, el que ha estat un servei constantment demanat pels nostres clients.

  Amb la incorporació de nou personal, altament qualificat i amb una dilatada experiència professional, que s'uneix a la del propi responsable del nostre despatx (de més de 35 anys en el sector) SC GESTIÓ posa la seva experiència i professionalitat al servei tant dels seus clients habituals com de clients esporàdics, per tal que gaudeixen d'una gestió eficaç en la seva compra o venda de qualsevol actiu immobiliari.

  Llegir més