SC GESTIÓ PENJA UN NOU RÈTOL
SC GESTIÓ PENJA UN NOU RÈTOL
05-08-2015

Després d'una trajectòria de 25 anys, a SC GESTIO ampliem la nostra oferta de serveis amb la creació d'un departament especialitzat en el mercat de la compra-venda.

Volem atendre, així, el que ha estat un servei constantment demanat pels nostres clients.

Amb la incorporació de nou personal, altament qualificat i amb una dilatada experiència professional, que s'uneix a la del propi responsable del nostre despatx (de més de 35 anys en el sector) SC GESTIÓ posa la seva experiència i professionalitat al servei tant dels seus clients habituals com de clients esporàdics, per tal que gaudeixen d'una gestió eficaç en la seva compra o venda de qualsevol actiu immobiliari.

La nostra proposta és la d'oferir un servei professional i de confiança, transparent i segur, que defugi de tàctiques agressives (ni cap al venedor ni cap al comprador) i de falses promeses, basat sempre en el coneixement de les circumstàncies del mercat en cada moment.

Que us podem oferir ?

• Serveis de valoració d'actius immobiliaris, i d'assessorament en els vostres plantejaments d'una operació de compra-venda
• La comercialització dels vostres immobles, la seva contractació i tots els seus tràmits associats.
• I també serveis d'assessorament i contractació en operacions de compra-venda entre particulars, alienes a la nostra comercialització.

Per què ara ?

Fins ara, a SC GESTIÓ hem centrat els nostres serveis en els derivats de l'administració de finques, tant en la seva vessant de propietat horitzontal (administració de comunitats de propietaris i afins) com en la seva vessant de propietat vertical (administració d'immobles en règim de lloguer, obtenció d'arrendaments, etc.), fins i tot en els moments més àlgids del mercat immobiliari de la dècada passada, per la nostra voluntat de servei especialitzat i per què altres activitats immobiliàries no distorsionessin la qualitat dels serveis prestats.

Ara, però, amb una estructura ben consolidada, tant a nivell material com a nivell de personal, afrontem el repte d'atendre un servei que, per la confiança adquirida pels nostres clients, ens ha estat àmpliament demanat, amb la total certesa que no afectarà la nostra activitat de base, que és l'administració immobiliària.


Voleu ampliar la informació? Voleu una valoració del vostre immoble? Voleu comercialitzar-lo? Feu-nos-ho saber (972207035 – vendes@scgestio.cat) i us donarem resposta.

 


Tornar a la llista >>