• T'AJUDEM A PROTEGIR-TE DEL SOL
  T'AJUDEM A PROTEGIR-TE DEL SOL
  08-03-2016

  Gaudeix d'un 10 % de descompte, exclusiu per a clients de SC GESTIO (*) en tota una àmplia gama de productes per a protecció solar que t'ofereix TOLDOS TAIALA , en les comandes que es confirmin fins el 20 d'agost.

  Llegir més
 • ACCEDIU A PROMOCIONS DE COTTET OPTICA A GIRONA
  ACCEDIU A PROMOCIONS DE COTTET OPTICA A GIRONA
  06-05-2015

  COTTET ÒPTICA, a la seva botiga de c/ Joan Maragall 19, de Girona, ofereix als clients de SC GESTIÓ, la possibilitat d'acollir-se a unes interessants promocions i descomptes en productes.


  Llegir més
 • PROMOCIÓ EN L'ASSEGURANÇA DE LA VOSTRA LLAR
  PROMOCIÓ EN L'ASSEGURANÇA DE LA VOSTRA LLAR
  28-04-2015

  Fruit de la col•laboració amb JORDI CORBALAN, CORREDORIA D'ASSEGURANCES, els clients de SC GESTIÓ, podreu gaudir d'un adequat assessorament i d'un producte específic per assegurar els vostres mobiliari, electrodomèstics i efectes personals, complementàriament a la pòlissa comunitària.

  Llegir més
 • ACORD DE SERVEIS AMB L'EMPRESA EUMAN
  ACORD DE SERVEIS AMB L'EMPRESA EUMAN
  17-03-2015

  Fruit de l'acord amb l'empresa EUMAN, les comunitats administrades per SC GESTIO podran gaudir d'un servei especial de manteniment per a les seves escales.

  La pretensió d'aquest acord és que la comunitat disposi, amb un preu prèviament determinat d'un servei de manteniment i reparació de portes, molles, panys i bombetes, incloent-hi tant la mà d'obra com el material, amb independència de les intervencions i reposicions que es requereixin en aquestes matèries.

  Llegir més
 • NECESSITEU UN FORN, UNS FOGONS O UNA CAMPANA EXTRACTORA?
  NECESSITEU UN FORN, UNS FOGONS O UNA CAMPANA EXTRACTORA?
  18-10-2014

  FERRETERIA LOGAN SALO, a través de la seva botiga on-line www.tuercaloca.com, comercialitza forns, fogons (a gas, vitroceràmics o per inducció) i campanes extractores, amb uns descomptes substancials (al voltant del 20%) sobre el preu de venda públic recomanat pel fabricant. Els clients de SC GESTIÓ, a més, gaudiran d'un descompte addicional del 5% sobre el preus que es publiquen al seu lloc web.

  Llegir més
 • VOLEU MILLORAR LA SEGURETAT DE CASA VOSTRA?
  VOLEU MILLORAR LA SEGURETAT DE CASA VOSTRA?
  18-10-2014

  ORTIZ SERRALLERS, servei oficial POINT FORT FICHET per a Girona i província, ofereix als clients de SC GESTIÓ, un descompte comercial addicional del 8 % sobre el preu total del pressupost de la instal•lació d'una porta de seguretat cuirassada.

  Llegir més
 • GIROJET, LA SOLUCIÓ ALS PROBLEMES DE LA XARXA DE SANEJAMENT
  GIROJET, LA SOLUCIÓ ALS PROBLEMES DE LA XARXA DE SANEJAMENT
  14-10-2014

  En SERVEIS D'URGENCIES (nocturns i festius) identifiqueu-vos com clients de SC GESTIÓ. El pagament del servei es realitzarà pel conducte normal comunitari, sense que ningú hagi de desemborsar cap quantitat econòmica per obtenir el servei.

  Llegir més
 • JA TENS EL CERTIFICAT D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA?
  JA TENS EL CERTIFICAT D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA?
  14-10-2014

  Ja és prou conegut que, des de 1 de juny de 2013, per comercialitzar la majoria de productes immobiliaris (no tant sols en venda, sinó també en lloguer), els seus propietaris han de disposar del Certificat d'Eficiència Energètica. De no ser així, els propietaris poden ésser multats amb sancions que van des dels 300 fins els 6.000 Euros.

  Llegir més