PROMOCIÓ EN L'ASSEGURANÇA DE LA VOSTRA LLAR
PROMOCIÓ EN L'ASSEGURANÇA DE LA VOSTRA LLAR
28-04-2015

Fruit de la col•laboració amb JORDI CORBALAN, CORREDORIA D'ASSEGURANCES, els clients de SC GESTIÓ, podreu gaudir d'un adequat assessorament i d'un producte específic per assegurar els vostres mobiliari, electrodomèstics i efectes personals, complementàriament a la pòlissa comunitària.

La nostra llar i el que la inclou, són una de les inversions més importants que fa, ara com ara, el ciutadà mitjà. I en conseqüència és una inversió que cal tenir degudament protegida, per tal que qualsevol sinistre o eventualitat que l'afecti, no ens suposi una pèrdua patrimonial importantíssima.

La clau, però, està en tenir un bon coneixement de les possibilitats de la nostra assegurança de la llar, i de disposar d'un assessorament professional en el moment de la seva contractació. Per això, des de SC GESTIÓ us aconsellem l'assessorament d'una corredoria d'assegurances de contrastada experiència com és JORDI CORBALAN, CORREDORIA D'ASSEGURANCES S.L.

Com exemple, per tant sols 139 Euros anuals podreu obtenir una assegurança amb cobertura de fins a 30.000,00 Euros de contingut (mobiliari, efectes personals i joies fins 3.000 €), i de fins a 6.000,00 Euros de continent (cobertura a primer risc complementaria a l'assegurança de la comunitat)

Per a més informació adreceu-vos a JORDI CORBALAN, CORREDORIA D'ASSEGURANCES, mitjançant telèfon (972 57 19 96), correu electrònic ( info@jordicorbalan.com ) o a través del seu web www.jordicorbalan.com

Font: Correduria d'assegurances JORDI CORLBALAN

Més informació: Teniu dubtes sobre l'assegurança de la llar ?


Tornar a la llista >>