JA TENS EL CERTIFICAT D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA?
JA TENS EL CERTIFICAT D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA?
14-10-2014

Ja és prou conegut que, des de 1 de juny de 2013, per comercialitzar la majoria de productes immobiliaris (no tant sols en venda, sinó també en lloguer), els seus propietaris han de disposar del Certificat d'Eficiència Energètica. De no ser així, els propietaris poden ésser multats amb sancions que van des dels 300 fins els 6.000 Euros.

Des d'aleshores multitud de professionals habilitats per a la seva expedició (arquitectes tècnics, enginyers ...) han ofert els seus serveis amb gran disparitat de preus en els seus honoraris.
Des de SC GESTIÓ oferim, als nostres clients d'administració o de comunitats de propietaris, la possibilitat de la seva ràpida obtenció, sense que s'hagin de preocupar de res: un tècnic competent, amb qui s'ha concertat el servei, visitarà l'immoble, emetrà la corresponent certificació i realitzarà tots els tràmits fins a l'obtenció de la corresponent certificació d'eficiència energètica i la seva etiqueta. I tot per un preu reduït de 115,00 Euros, IVA i Taxes incloses (preu és aplicable a pisos estàndards).

També poden complementar-ho amb la renovació de la Cèdula d'Habitabilitat, si la tenen caducada, per un preu total i conjunt de 190,00 Euros (IVA i Taxes incloses).

Com puc accedir a aquest servei? Contacteu amb nosaltres, i ja ens ocuparem d'adreçar-vos el tècnic?

Puc accedir a aquest servei sense ser client de SC GESTIÓ? Contacteu amb nosaltres i us informarem de les tarifes estàndards.


Tornar a la llista >>