T'AJUDEM A PROTEGIR-TE DEL SOL
T'AJUDEM A PROTEGIR-TE DEL SOL
08-03-2016

Gaudeix d'un 10 % de descompte, exclusiu per a clients de SC GESTIO (*) en tota una àmplia gama de productes per a protecció solar que t'ofereix TOLDOS TAIALA , en les comandes que es confirmin fins el 20 d'agost.

Toldos Taialà és una empresa gironina dedicada a la fabricació i muntatge de tot tipus de tendals, que disposa d'una alta gamma de productes per a la protecció solar, començant pels productes més clàssics fins arribar als més innovadors.

A Toldos Taialà fabriquen i instal•len tot tipus de tendals teló, tendals articulats, tendals cofre, tendals model correder, carpes i cenadors, tancaments de piscines, porxos de fusta, cortines d'interior, mosquiteres i motoritzacions, etc. tant per a habitatges particulars com per hostaleria i industria o terrasses, cobertes, piscines, etc.

Això els permet oferir i proporcionar als nostres clients, un ampli ventall de solucions en aquest tipus d'articles, i uns immillorables serveis tant en instal•lació com en post-venda.

Des de la seva oficina tècnica de projectes i dissenys a Girona es desenvolupen les idees dels clients per poder oferir un producte adequat a cada necessitat, combinant un estil estètic i funcional, oferint un assessorament personalitzat a cada instal•lació.

Demaneu el vostre pressupost a l'adreça electrònica info@toldostaiala.com o bé al telèfon 972 224 094

(*) condicions d'accés a la promoció
Els convenis amb empreses col•laboradores van adreçats, exclusivament, a clients de SC GESTIÓ, quin perfil s'ajusti a unes determinades condicions.
Podran gaudir dels beneficis que es promocionen:
- Propietaris de finques en règim de lloguer de les quals SC GESTIÓ tingui encomanada la gestió del seu lloguer o la seva administració;
- Propietaris en comunitats administrades per SC GESTIÓ, que estiguin al corrent de pagament de les seves quotes comunitàries;
- Llogaters / arrendataris de finques que, en règim de lloguer, estiguin administrades per SC GESTIÓ i es trobin al corrent de pagament de tots els conceptes derivats de l'arrendament.
L'empresa col•laboradora podrà sol•licitar que s'acrediti, per part de SC GESTIÓ, que el client estigui inclòs dintre del públic objectiu que pot beneficar-se de la promoció.

Font: Accedeix al lloc web de Toldos Taiala

Ampliar informació


Tornar a la llista >>